Gazduire pentru site-uri pe Wordpress

Găzduire WordPress asigură un nou nivel de securitate și viteăz

WordPress Hosting - toate pachetele sunt configurate pentru viteze mai rapide

Găzduire WordPress este un serviciu nou lansat recent de TopHost. Toate pachetele sunt configurate pentru viteze mai rapide de încărcare a site-ului și securitate îmbunătățită, timpul de funcționare este de asemenea asigurat de hardware-ul de cea mai înaltă clasă.


Prezentare generală a celui mai popular CMS din lume

WordPress este conceput pentru a vă crea propriile site-uri web de orice tip și stil, fără cunoștințe și abilități speciale de programare. Oferim o găzduire web optimizată și sigură, care are câteva avantaje incontestabile atât pentru dezvoltatorii și designerii web experimentați, cât și pentru utilizatorii obișnuiți și proprietarii de site-uri. În plus, alegând un pachet de găzduire WordPress, sporești eficiența promovării companiei tale pe Google datorită încărcării mai rapide a site-ului tău.


Ușurință de instalare și utilizare

  • Începeți-vă proiectul online fără efort. Lansarea propriului site web pe platforma este ușoară și convenabilă, iar toate funcțiile necesare sunt la îndemănă.
  • Stocăm date pe SSD-uri, astfel încât site-urile dvs. să se încarce mai repede decât la concurenți.


Suport profesional

  • Orice pachet de găzduire include un certificat SSL, e-mail, protecție împotriva virușilor și împotriva atacurilor cu recuperare automată a fișierelor dintr-o copie de rezervă.
  • Veți primi suport gratuit și comunicare directă cu un consultant.


Redundanță la exces de resurse

  • Accelerarea răspunsului site-ului și a vitezei de încărcare a paginii se realizează prin conectarea automată a pluginului LiteSpeed la LSCache pentru WordPress. Site-ul dvs. poate face față cu ușurință unui trafic sporit în timpul campaniilor de publicitate și vănzărilor.


Interfață receptivă pentru site-ul dvs.

  • Alegere nelimitată de șabloane pentru crearea unei pagini web, blog: peste 5.000 de teme, peste 50.000 de plugin-uri - oportunități ample de editare a interfeței site-ului. Puteți conecta un modul de magazin online, hărți, o galerie foto, plugin-uri pentru a vă optimiza site-ul pentru SEO și multe altele.
  • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la termenele limită de reînnoire pentru orice plugin și nu trebuie să verificați în mod constant pentru a vedea dacă o nouă versiune a software-ului este disponibilă. Actualizările WordPress se fac automat.


Mai multe beneficii ale găzduirii WordPress

  • Odată cu achiziționarea unui pachet de găzduire, site-ul dvs. va fi sub protectie împotriva virușilor și atacurilor DDoS. Antivirusul Imunify360 oferă verificarea automată a vulnerabilităților și protejază site-ul de infectari.
  • Instalarea WordPress după achiziționarea unui plan de găzduire web se face foarte simplu: Selectați numele de domeniu din listă și faceți clic pe Instalare. Asta este tot!

Unul dintre principalele avantaje ale sistemuli este flexibilitatea și scalabilitatea. Puteți începe cu o pagină mică standard pentru afacerea dvs. cu perspectiva de a crește proiectul.


Site-ul dvs. este la alt furnizor? Nici o problemă. Îl vom migra gratuit la TopHost, vom selecta tariful optim și vom transfera site-ul fără a-i pierde disponibilitatea.


În plus, veți obține cea mai recentă versiune a CMS, trafic nelimitat, capacitatea de a găzdui orice număr de domenii și certificat SSL gratuit. WordPress hosting va permite site-ului dvs. să funcționeze de până la 10 ori mai rapid decăt pachetele de shared hosting.


Nu este necesar să cunoașteți limbaje de programare, sunt disponibile un set mare de pluginuri și șabloane, sistemul are o interfață intuitivă, în general - cea mai bună soluție pentru întreprinderile mici și mijlocii.


Oferim 4 planuri special optimizate pentru WordPress, chiar și pentru cel mai îndrăzneț, proiect.

WordPress Hosting - toate pachetele sunt configurate pentru viteze mai rapide

Aflați despre cele mai recente oferte de găzduire web

Soluții complete de găzduire web cu toate caracteristicile și instrumentele incluse, construite pentru viteză, flexibilitate și stabilitate

Selectați planul dvs. de găzduire web

Selectați planul dvs. de găzduire Wordpress

Selectați planul de Business Hosting

Selectați planul dvs. de găzduire VPS

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md